Taxi Voorschoten

Stationsplein
Voorschoten, NL.

BUSINESS SERVICE

Zakelijk vervoer

De chauffeurs van Taxi Avance zijn zeer ervaren in de zakelijke dienstverlening, de chauffeurs zijn vakbekwaam opgeleid voor alle voorkomende zakelijke vervoerssoorten bijvoorbeeld voor een directielid, manager of zakenrelatie alles verloopt comfortabel en aangenaam. Een representatieve auto uit ons luxe wagenpark rijdt ruim op tijd op de afgesproken locatie voor. De stijlvol geklede en bekwame chauffeur is gecertificeerd en beschikt over perfecte kennis van het Nederlandse wegennet. Hij biedt zijn passagiers te allen tijde de gewenste service, op het hoge niveau dat u van Taxi Avance mag verwachten.

Privé chauffeur voor de hele dag

Afspraken op verschillende locaties? Uw privé chauffeur zorgt ervoor dat u op elke plek van bestemming keurig op tijd aanwezig bent. Hij laat u weten hoe laat u wordt gehaald en wanneer u moet vertrekken om tijdig bij uw volgende afspraak te zijn. Tijdens de comfortabele rit kunt u rustig werken of uw telefoontjes beantwoorden. Misschien ontspant u liever even, zodat u uw volgende gesprekspartner fris tegemoet kunt treden.

Luchthaven vervoer

Vliegt u voor een zakenreis naar het buitenland? Taxi Avance verzorgd ritten ook ritten van en naar alle luchthavens. Onze chauffeur zorgt ervoor dat u zorgeloos uw vlucht haalt. Vanzelfsprekend helpt hij u met uw bagage.

Als u tijdig datum, tijdstip en vluchtnummer meldt, halen wij u ook weer op. Wij wachten u op bij de gate of aan het Meetingpoint en brengen u en uw koffers weer veilig terug. Vliegt u met een privévliegtuig? In dat geval kunnen wij u desgewenst bij uw vliegtuig afzetten en ophalen. Uiteraard op voorwaarde dat dat is toegestaan.

Voor het zakelijk vervoer naar de verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland en Frankrijk hanteren wij vooraf afgesproken tarieven.

Bij Taxicentrale Avance is uw privacy gewaarborgd. Privé chauffeur gezocht ? of wilt u meer weten over de mogelijkheden van zakelijk vervoer.

Wij horen het graag. U kunt ons bereiken op 071-5235400 of per mail via info@taxi-avance.nl. Boek snel en eenvoudig online.

Taxi nodig? Boek direct via onze website

Wat zijn de voordelen bij
Taxi Avance…

Contact informatie

Adres

Stationsplein
Voorschoten

Telefoon

071 - 523 54 00

info@taxi-avance.nl

    × Whatsapp