Taxi Voorschoten

Stationsplein
Voorschoten, NL.

Leerlingen vervoer

Leerlingen vervoer

Leerlingenvervoer in Voorschoten nodig? Leerlingenvervoer per taxi is een van de specialiteiten van Taxi Avance. Dat ligt ons nauw aan het hart. Dit type vervoer vraagt om speciale vaardigheden van ons als bedrijf en onze medewerkers. Voor leerlingenvervoer in Voorschoten zijn onze chauffeurs speciaal opgeleid.

Per slot van rekening geven ouders en verzorgers hun meest kostbare bezit aan ons mee. Dagelijks vervoeren wij vele kinderen in de regio Voorschoten van en naar hun school. Zij wonen óf niet op loop- of fietsafstand óf openbaar vervoer is voor hen geen optie. Daarom is er leerlingenvervoer.

Informeel en betrouwbaar leerlingenvervoer

Taxi Avance verzorgt Leerlingenvervoer in Voorschoten voor diverse scholen. Onze chauffeurs zijn allemaal gekwalificeerd en beschikken over een continue geldige vakbekwaamheid en Verklaring Omtrent Gedrag. Leerlingenvervoer vraagt om het opbouwen van een vertrouwensband. In het bijzonder de band tussen de chauffeurs, ouders en kinderen. De basis voor dit vertrouwen begint bij het aanbieden van comfortabel en veilig leerlingenvervoer, waarbij stiptheid een essentiële rol speelt. Verwacht informeel geklede, vaste chauffeurs op vaste routes, meestal een vaste zitplaats en een ongedwongen ambiance. Een aangename sfeer die warm en veilig aanvoelt.

Contact opnemen voor leerlingenvervoer Voorschoten

Neem contact op met Taxi Avance voor leerlingenvervoer in Voorschoten. Bel ons via 071-523 54 00. Een e-mail sturen kan via info@taxi-avance.nl. U kunt uiteraard ook het contactformulier op de website invullen. Wij nemen dan snel contact met u op.

Taxi nodig? Boek direct via onze website

Wat zijn de voordelen bij
Taxi Avance…

× Whatsapp